Over: Centrale gegevensopslag voor een actueel klantbeeld

De echte Tribe-kenners weten dat Zorginstituut Nederland geen onbekende is voor ons. Zo creëerden we eerder al het publicatieplatform voor het KIK-V programma. Daar is het niet bij gebleven, want onlangs hebben we het Gegevens Registratie Portaal (GRP) gelanceerd.

Door de snelle groei van het aantal deelnemers aan het KIK-V programma, werd Zorginstituut Nederland geconfronteerd met de uitdaging van het beheren van een aanzienlijke hoeveelheid informatie. Waar eerder veel informatie werd bijgehouden in Excel en andere tools, ontstond de behoefte om dit te centraliseren. Dit om efficiëntie, consistentie, beveiliging en schaalbaarheid van het systeem te verbeteren. Wij gingen aan de slag met dit vraagstuk en hebben een portaal ontwikkeld waarbij deelnemersgegevens eenvoudig gecentraliseerd kunnen worden opgeslagen. Een aanwinst voor Zorginstituut Nederland!

Tribe is ontwikkelpartner van Zorginstituut Nederland en het KIK-V programma. Er wordt vaste capaciteit ingekocht om de verschillende digitale ambities van het programma te bereiken. We werken in sprints waarbij een Sprint 0 de start van een nieuw project inluidt. Tijdens de Sprint 0 stemmen we samen met verschillende stakeholders vanuit Zorginstituut Nederland de wensen en eisen af. Dit kan op functioneel niveau zijn, maar kan ook van toepassing zijn op het gebied van informatiebeveiliging.

Na een eerste verkenning onder verschillende CRM-systemen bleek dat het ontwikkelen van een eigen CRM-systeem voor het KIK-V programma de oplossing was. Zo kon het systeem meeschalen bij de veranderende behoeften van het programma en kon er zo goed mogelijk voldaan worden aan de gestelde eisen door de Rijksoverheid. Het Gegevens Registratie Portaal is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Naast dat de gebruikers de zorgaanbieders makkelijk kunnen registreren, hebben we ook een filteroptie geïmplementeerd. Hierdoor is het nog eenvoudiger om een zorgaanbieder in het systeem te vinden.

Ga terug naar overzicht
Contact met
ons team
Bart Oosterveld
Product Owner
Contact met Bart
Contact met
ons team
Bas Dalenoord
Head of Development
Bas op Github
Try more shortcuts
⌥ Alt
Home
1
Cultuur
2
Diensten
3
Cases
4
Blogs
5
Technology Stack
6
Contact
7
Onze cases
Veilige gegevensuitwisseling met het Credentials Platform
Een eenvoudige configurator voor kozijnen op maat
Platform ontwikkeling voor schaalbare leadgeneratie
Automatisering van het kernproces: Meer inzicht in voorraad en verbruik
Snel offertes genereren en een realtime verbinding met het CRM
Proactief informatie uitwisselen met het publicatieplatform