Software Ontwikkeling

Bij Tribe Agency zijn we gek op het ontwikkelen van webapplicaties. Ze zijn de oplossing voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Wij denken vanaf het begin strategisch met je mee. Zoeken samen met jou naar de beste oplossing. Verbeteren zo jouw bedrijfsprocessen. Het enige wat jij daarna nog nodig hebt is een internetverbinding.
Front-end development

Onze front-end developers zijn digitale kunstenaars. Heel leuk namelijk al die technologie, maar het oog wil ook wat. Bij Tribe Agency vinden we dat iets pas echt werkt, als het er strak uit ziet. Daarom doen we alles vanuit eigen beheer. Ontwerpen en bouwen de layout, regelen de navigatie en verzorgen de interactie. Ontwikkelen interfaces met een tot in de puntjes verzorgde gebruikerservaring.

Lees meer
Back-end development

Back-end development focust op het bouwen van de technische kant. In tegenstelling tot front-end is dit het gedeelte dat je niet ziet. Het is dat wat er achter de schermen gebeurt van een website of platform. Onze back-end developers weten een weg te vinden in alle technische infrastructuren. Ze zorgen dat alles functioneert zoals je verwacht als gebruiker.

Lees meer
Koppelingen & API's

Binnen Tribe Agency zijn we verbonden met elkaar en met onze klanten. Het zit in ons DNA. Waarschijnlijk is dat de reden waarom we bij Tribe Agency zo goed zijn in de ontwikkeling van API’s. Met API’s verbinden wij servers, systemen en applicaties met elkaar. Zo helpen wij jou direct aan waarde.

Lees meer
Samenwerken?
Bas Dalenoord
Head of Development
Contact met Bas