Back-end development

Een eerste indruk maak je maar een keer. Dat weten onze front-end developers als de beste. Wat we bij Tribe Agency ook bouwen, zij zorgen er dan ook voor dat alles er goed uitziet en voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker. Realiseren keer op keer een optimale gebruikerservaring voor elke technische oplossing.
Focus op de eindgebruiker

Wat we ook voor jou mogen ontwikkelen, we doen het niet voor jou. Sorry not sorry. We houden altijd de focus op de eindgebruiker. Zorgen dat het gemakkelijk navigeren is. Dat knoppen en links gemakkelijk te vinden zijn. En dat het werkt op verschillende apparaten. Van desktop tot smartphone, en op alles wat daartussen zit. Zo weten we zeker dat wat we maken ook echt positieve impact heeft en uiteindelijk de meeste waarde oplevert.

Verschillende front-end technieken

Bij Tribe Agency maken we gebruik van de nieuwste technieken, zoals NextJS, Storybook en Cypress Component testing. En daarbij zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze front-end development te verbeteren en te versnellen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze front-end development efficiënt en van hoge kwaliteit is.

NextJS: open-source JavaScript-framework dat we gebruiken om server-side rendered of statically exported react-based webapplicaties te bouwen.

Storybook: open-source tool voor het ontwikkelen van UI-componenten die een zelfstandige omgeving biedt om componenten te testen, te documenteren en te ontwikkelen

Cypress Component testing: een tool die componenten automatisch test en helpt om fouten op te sporen, nog voordat het live gaat.

Meer weten?
Robert Mekenkamp
Back-end developer & Security Officer
Contact met Robert