Teams as a service

Wij werken graag via het Teams as a Service (TaaS) model. Met TaaS heb jij een flexibele tech-afdeling die niets liever doet dan maximale waarde opleveren. Onze dedicated development teams helpen de ambities van jouw organisatie waar te maken. Ze zijn volledig gefocust op het (door)ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor al jouw digitale oplossingen.
De voordelen van TaaS

Teams as a Service biedt jouw organisatie een aantal voordelen:

Kostenbesparing
TaaS helpt kosten te besparen doordat je niet hoeft te investeren in zaken als werving en selectie, opleiding en begeleiding, loonkosten en verzekeringen.

Flexibiliteit
Teams kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. Dit betekent dat het team kan worden uitgebreid of ingekrompen als dat nodig is.

Toegang tot specialisten:
Met TaaS via Tribe werk je met de beste specialisten op het gebied van technologie. Wat bijdraagt aan een hogere productiviteit en betere innovatie.

Het bevordert samenwerking:
TaaS creëert een hechte samenwerking tussen jouw team en het tech-team, wat helpt om beter afgestemde oplossingen te creëren.

Snelheid:
TaaS helpt om in te spelen op steeds veranderende behoeften en om snel te schakelen tussen verschillende projecten. Wat leidt tot een hogere efficiëntie en effectiviteit.

Vragen?
Bas Dalenoord
Head of Development
Contact met Bas