Kubernetes

Wij maken gebruik van Kubernetes, een game-changer op het gebied van infrastructuur. Het helpt ons om onze platformen efficiënter te laten draaien. Kubernetes is een waardevolle toevoeging aan onze technology stack, omdat het onze workflow naar een steeds hoger niveau tilt. We vertellen je er graag meer over.

Over de stack

Bij Tribe Agency gebruiken wij Kubernetes om ervoor te zorgen dat onze platformen vlekkeloos blijven draaien. Het helpt ons om onze projecten te schalen op momenten dat er veel gebruikers zijn, zodat deze altijd snel en betrouwbaar blijven. Doordat wij Kubernetes inzetten hoef jij je geen zorgen te maken dat je applicatie traag wordt of uitvalt wanneer teveel mensen tegelijk ervan gebruik willen maken.

In gebruik voor
  • Zorginstituut Nederland
  • Du Gardijn
  • ThermoTotaal
Voordelen van

5 voordelen van Kubernetes
Bij Tribe Agency maken we graag gebruik van Kubernetes. Het is namelijk inzetbaar voor verschillende toepassingen, wat direct meerdere voordelen met zich meebrengt.

  1. Het beheren van container gebaseerde apps op grote schaal, zoals webapplicaties, mobiele apps of API's.
  2. Het automatiseren van updates op apps. Het zorgt dat wij kunnen blijven innoveren, zonder dat gebruikers moeten wachten op wijzigingen.
  3. Het automatisch herstellen van containers als ze crashen. Zo is jouw app altijd beschikbaar voor gebruikers.
  4. Het optimaliseren van de resource-allocatie voor projecten. Zodat je platform efficiënt draait en niet meer middelen verbruiken dan nodig is.
  5. Het beheren van de microservice-architectuur, waarbij verschillende kleine apps samenwerken om een groter geheel te vormen.
Onze stack in
combinatie met
jouw digitalisering
Vragen?
Kubernetes
Bas Dalenoord
Head of Development
Contact met Bas